2023-03-30 18:20:06
5 Tips darfor att handla nya kompisar inom Barcelona - Echer Technologies

Echer Technologies

5 Tips darfor att handla nya kompisar inom Barcelona

Ager ni absolut rubba mo Barcelona? Oroa dig icke, vi hjalper dig att traffa nya vanne!

Inneha n till slut bestamt att rubba mot nago pur cit, i dett fallet, Barcelona? Ager n haft modet samt befinner si rustad darfor at igangsattning forsavit ino en fars stad? Nar n flyttar at e nytt territorium befinner si det icke stadse flyktig att fa nya kompisar, andock inom saken dar katalanska huvudstaden finns det otaliga mojligheter darfor att ses nya persone sam erhalla nya kamrater. Narvarand berattar vi hurdan du kan foreta det! 😉

  • 1 Couchsurfing
  • 2 Meetup
  • 3 overvara ett falang it “Sprakutbyte”
  • 4 Gruppsport
  • 5 pro familjer.

Ni befinner si ett nykomlig ino Barcelona saso age overlevt varend byrakratisk plag typ att leasa lagenhet, atnjuta e NIE-nummer sam bedja om spansk telefonnummer, emeda befinner sig det dags att upptacka nya kompisa! Det ha kommer ick att bliv svart i Barcelonas. Omedelbart ska jag somlig 5 enastaende fason for att ringa nya vanner! 😉

1. Couchsurfing

Kanner ni nate Couchsurfing? Det befinner si en enastaende inr som anvands bruten ensamstaende resenarer, skad inte bara dom, for att finn boende medans dom reser: de stannar hos mannisko sasom erbjuder sin soffa (couch) for att sova slut. Andock Couchsurfing befinner si jatte- mer an att patraffa nago lage att bo markli dagar, det befinner si en gemenskap av folk sasom diggar att skilja erfarenheter sam stunder.

De etta dagarna i staden, lokalisera en vard darfor at stanna slu, sam nu kommer n att ejakulera in soffsurfares rin. Hur sker det? Va stan har nago referensgrupp officiella hemsida, dar medlemmarna organiserar arrangemang eller diskussioner. De finns hela tiden nagon evenemang sam bruten alla typer: gripa nagon kurva, en fika alternativt nago drink och odla handla nya kompisar, traffa andra utlanningar orera olika tungomal, halsa pa staden alternativt skapa idrot.

Hejdlost ofta finns det massor undergrupper som ar mer specifika, som manniskor som gillar extrema sporter, vegetarianer, stav de saso vill latsa nagot instrument bl.a. Det befinner sig nago plattform darborta du kan hitta folk tillsamman gemensamma intressen samt upptacka nya va. Mig forsakrar eder!

2. Meetup

Webben meetup befinner sig valdigt likt Couchsurfing. Narvarande ager ni ocksa potential att ses persone tillsammans dylik intressen. Vill n producera yoga? Vill du overvar kort turer i staden? Villig “meetup” kan du evigt upptacka nagot att gora! Skriv aktiviteten saso intresserar dig i sokmotorn kungen deras hemsida och sa kommer du att atnjuta nagon upprakning ovan grupper som organiserar evenemang och moten sasom passar din sokning.

I Barcelona finns det ungefar 450 grupper tack vare Meetup. De majoritete har all underrattelse kungen engelska samt tillstallning befinner si inleda for alla nationaliteter. De majoritete evenemang samt moten befinner sig gratis, medans andra, till exempel ifall n vill overvar kurser alternativ enskilda lektioner, befinner si icke okostligt, men kostnaden befinner sig minsann obetydlig (5ˆ/10ˆ toppe). Sjalv har sjalv testat detta taktik att traffa nya persone ino Barcelona sam mi intyga eder att det ar massor medryckand sam glatt! 😉

3. Overvar nago grupp av “Sprakutbyte”

E sprakutbyte innebar att medborgare samlas for att kackla samt bilda sig en nytt sprak. Du kan foradla din spanska, borja att prata lite katalanska alternativt frascha op din engelska. Aven befinner sig det ar ocksa ett opportunitet darfor at pricka intressanta manniskor a andra kulturer sam splittra tillsammans dom andra aktiviteter som betrad biograf, ett spektakel eller endast ta nago kurv med en.

Inom singel afrikansk damer i usa staden finns det massor grupper sasom organiserar dessa moten, sam, valdigt vanligtvis, via Meetup. Gallande eftermiddagarna mots dom ino barer, alternativt de organiserar att ses sondagar eller onsdagar. Egentligen, befinner sig det endast handla ett sokning pa webben, och odl kommer du att flyga att uppemot var afto det befinner si nagot organiserat. 😉

Tillika, Universidad de Barcelona organiserar sprakutbyte sta utlanningar somar intresserade av att instruera sig katalanska, bl.a. sprak. De organiserar moten par ganger ino veckan, darborta du kan raka nya folk, kulturer samt bilda de olika tungoma. Villi universitetets officiella hemsida hittar ni fardig upplysning om hurdan hane deltar.

E ovrig fason darfor at instruera de sprak samt aven raka nytt medborgare, befinner si att producera fritidsaktiviteter pa engelska sam saso riktar sig at unga studenter. Forsavit herre t.ex. vill svang-o salsa odl finns det skild barer samt nattklubbar inom Barcelona saso agnar en natt ino veckan till denna eldig dans ordnin och skanke klasser med engelsklarare.

4. Gruppsport

Barcelona befinner si nago idrottsstad. Ni behaver bara ta en krok krin staden darfor at betrakta massa springare, skaters, och manniskor astadkomme armhavningar samt sit-ups inom Ciutadella parken, fransett samtliga dans grupper alternativt personer sasom skapa yoga gallande offentliga platser, saso det hande sta mig nar mi besokte Arco fraktion Triunfo. Hursa inte bege sig tillsamman inom nagon idrottsgrupp? Anskaffa farsk vetande samt sport befinner si fint for halsan! 😉

Du kan inskriva de gallande Club de corredores (kila) darborta det finns sta professionel samt plan pro de som tar det en aning lugnare, eller/och gallande skridskoakning gruppen, saso ocksa organiserar ett natt turer pa skridskor, riktar sig till allihopa och kungen allihopa nivaer, t.ex. tisdagar kl pa Passeig de Garcia Faria samt fredagar kl a Centre de la tupplur. Klicka narvarande for att upptacka felfri information! Andock n kan samt patraffa en annan idrottsaktivitet gallande Meetup.

Dartill, att gripa sig krin inom Barcelona tillsamman skridskor befinner sig e finfin alternativ darfor at marka staden gallande en egendomlig sam forvanad taktik. Istallet darfor att hantera kollektivtrafiken, astadkomme du idrot kungen hjul och n ager det roligare!

5. Sta familjer.

Det befinner sig ej blott unga manniskor som kommer at Barcelona. Det kan handa att bota familjen, nog eftersom kneg, flyttar at katalanska huvudstaden och forut nagon att som exakt age anlant at staden, kan det besta en aning svart att installera sig och omskap sitt liv.

Lyckligtvis, inom Barcelona finns det annorlunda kostnadsfri online-forum forut familjer, darbort de kan placer fragor samt nominera moten. Det organiseras fika moten bland mammor alternativt darfor at overvar fitness grupper. Arme marklig anvandbara webbplatser: , darfor att producera pre- samt postnatal aktiviteter darfor at anlanda valtrana; alternativt bcnwomensnetwork sasom organiserar moten veckovis alternativt manatligen bland foraldrar darfor at ta nago mug kaffe, ett drink eller kika nago bra rulle.

Jag tror att n kommer icke att sakna potential darfor at gora nya kompisar inom Barcelona. Forsavit du inneha andra motion, hesitera inte att kontakta ja sam odla lagger jag mo det inom listan!


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *